Onbeperkt naar de film

Cinevillepas

Met een Cineville abonnement kun je voor €22,50 per maand onbeperkt naar meer dan veertig aangesloten filmtheaters door heel Nederland. Onder de 30? Dan kost de Cinevillepas slechts €18,50 per maand.

Dat betekent dat er voor jou in Amsterdam alleen al ruim 1000 filmvoorstellingen per week toegankelijk zijn! Ook geeft de Cinevillepas je toegang tot tal van speciale programma’s als talkshows, voorpremières en filmfestivals. Duizelt het je al? Cineville.nl is jouw gids voor het volledige aanbod in Cineville.

De Cinevillepas koop je voor minimaal vier maanden en is te verkrijgen via cineville.nl. Je kunt dan meteen je tijdelijke pas printen en je krijgt later de definitieve Cinevillepas thuis gestuurd.

Word lid van Cineville

Zie zo veel films als je wil voor een vast bedrag per maand. De pas is ook geldig bij de FilmHallen, Lab111 en nog veel meer aangesloten bioscopen!

Bestel online

Word lid van Cineville

Zo bestel je een ticket met je Cinevillepas

Kies in de webshop voor het tarief Cineville en vul per gewenst Cinevilleticket een uniek pasnummer in. Je pasnummer staat onder de barcode op je Cinevillepas. Je krijgt na bestelling een e-ticket dat je tot uiterlijk 5 minuten voor aanvang dient te activeren bij één de speciale Cineville zuil of aan de kassa/bar. Activeren kan vanaf 90 minuten voor aanvang van de voorstelling.