aan het laden...

 

 

 

Eten en drinken

Eten en drinken

In de foyer van The movies kun je voor hapjes en drankjes terecht bij onze bar. Wij hebben een ruim assortiment aan koffie, thee, bier, wijn, fris, taarten en snacks. Alles wat je in The Movies aan de bar koopt kun je ook mee de zalen in nemen. Uiteraard zijn consumpties die niet in The Movies zijn aangeschaft niet toegestaan in de foyer en de zalen.

Let op: in The Movies kan alleen met pin betaald worden.

Bars en restaurants

Een hoop te bespreken na het zien van een goede film? Of lekker ergens lunchen voordat je naar de bioscoop gaat? In de buurt van de Haarlemmerdijk en het Haarlemmerplein vind je een hoop leuke bars en restaurants. Wij hebben een paar goeie tips voor je:

De Roode Remise

Diner met korting bij de Roode Remise aan het Haarlemmerplein! Dit gezellige eetcafe staat voor bourgondisch vegetarisch eten en gastvrije cultuur. Op vertoon van je Movies-kaartje heb je een keuze uit een Filmdiner van 3 gangen voor €30,- of een Filmschotel voor €15,-. Let op: de korting is alleen geldig op de dag van je filmbezoek.

Reserveren

De Roode Remise

Restaurant De Willem

Geniet van zondag t/m woensdag voor €29,50 van een film diner bij het restaurant van de Willem! Let op: de korting is alleen geldig op de dag van je filmbezoek. Bij sommige gerechten is een supplement van toepassing.

Reserveren

Restaurant De Willem

Film e Pizza

Heb je zin in een avondje uit bij De Pizzabakkers Haarlemmerdijk en The Movies? Geniet elke woensdag van een filmpizza en bioscoopbezoek voor €19,00 (€9,00 met Cineville)*!

Meer informatie & voorwaarden*

Film e Pizza

Lova

Tegenover The Movies vind je Lova. Een sfeervol café met heerlijke koffie, gerechtjes en gebakjes. Op vertoon van je filmticket krijg je van maandag t/m donderdag 10% korting op brunchgerechten! Let op: de korting is alleen geldig op de dag van je filmbezoek.

Menu & reserveren

Lova