Kaartverkoop

Kaartverkoop

Kassa
De kassa van The Movies is dagelijks vanaf een half uur voor aanvang van de eerste film geopend.

Kaarten kopen
Via deze website kun je direct kaarten kopen en betalen via IDEAL. Na je betaling krijg je e-tickets per email toegestuurd. Deze kun je uitprinten of op je telefoon laten scannen bij de kaartcontrole, je hoeft dus niet meer langs de kassa.

Je kunt tot een half uur van te voren kaarten kopen via onze website. Na dat moment zijn kaarten alleen nog aan de kassa te verkrijgen. Het is in The Movies niet mogelijk om met contant geld te betalen. Je kunt dagelijks tussen 12:00 – 19:00 en in het weekend en tijdens de Kerstvakantie tussen 10:00 – 20:00 telefonisch reserveren via: +31 97010286000

Reguliere toegangsprijzen:
Normaal: € 13,50
Studenten/CJP: € 9,00*
Stadspas met groene stip: €8,00*
Cinevillepas: € 0,00

* Deze kortingen zijn alleen aan de kassa te verkrijgen.

Let op! Prijzen voor speciale vertoningen of lange films kunnen hoger zijn.

The Movies strippenkaart
Je kunt bij ons voor € 88,- een strippenkaart kopen. Met deze strippenkaart kun je 8x naar de film en krijg je twee gratis kopje koffie. De strippenkaart is niet persoonlijk, je kunt hem dus ook gezamenlijk gebruiken (tot een maximum van twee kaarten per voorstelling). De strippenkaart is ook te gebruiken in bioscopen de FilmHallen en de FilmKoepel en is een jaar geldig. Bekijk alle voorwaarden en bestel ‘m direct online via onze website.

Contact informatie
The Movies Amsterdam BV
Haarlemmerdijk 159 – 163
1013KH Amsterdam
info@themovies.nl
KVK: 33139086