Kunst en cultuur National Theatre Live Verwacht
National Theatre Live

Life of Pi

Tickets za 21 okt
za 21 okt
16:45
zo 22 okt
16:45
di 24 okt
20:45
Kies een datum

Life of Pi maakt onderdeel uit van het National Theatre Live programma.

Credits

Land
Verenigd Koninkrijk
Taal
Engels
Ondertitels
Engels
Speeltijd
150
Regie
Max Webster
Cast
Hiran Abeysekera, Mina Anwar,

Storyline

Poppenspel, magie en de kracht van verhalen komen samen in een unieke, met een Olivier Award bekroonde toneelbewerking van Yann Martel’s bestseller. Nadat een vrachtschip is gezonken in het midden van de uitgestrekte Stille Oceaan, is de 16-jarige Pi gestrand op een reddingsboot met vier andere overlevenden: een hyena, een zebra, een orang-oetan en een Koninklijke Bengaalse tijger.

Live gefilmd in het Londense West End en met ultramoderne beelden, wordt deze epische reis van uithoudingsvermogen en hoop op een adembenemende nieuwe manier tot leven gebracht.

Meer National Theatre Live

Hamlet
Kunst en cultuur National Theatre Live

National Theatre Live

Hamlet

Ondertitels: Engels

Benedict Cumberbatch (Sherlock, Doctor Strange) speelt de titelrol in Shakespeare’s grote tragedie. Terwijl een land zich bewapent voor oorlog, scheurt een gezin uit elkaar. Gedwongen om de dood van zijn vader te wreken, maar verlamd door de taak die voor hem ligt, gaat Hamlet tekeer tegen de onmogelijkheid van zijn hachelijke situatie, waarbij hij zowel zijn geestelijke gezondheid als de veiligheid van de staat bedreigt.

King Lear
Kunst en cultuur National Theatre Live

National Theatre Live

King Lear

Duur: 180
Ondertitels: Engels

De productie van Chichester Festival Theatre kreeg vijf-sterren-recensies en verdiende daarmee zijn plekje op West End. Jonathan Munby regisseert deze ‘genuanceerde en krachtige’ (The Times) eigentijdse hervertelling van Shakespeares tedere, gewelddadige, ontroerende en schokkende toneelstuk. King Lear wordt ‘buitengewoon ontroerend vertolkt’ (The Independent) door Ian McKellen.

Fleabag
Kunst en cultuur National Theatre Live

National Theatre Live

Fleabag

Duur: 80
Ondertitels: Engels
De Volkskrant

Geschreven en uitgevoerd door Phoebe Waller-Bridge (Fleabag, Killing Eve) en geregisseerd door Vicky Jones, biedt Fleabag een hilarische blik op een soort-van-vrouw die haar-soort-van leven leidt.

  • Kijkwijzer 12