Kunst en cultuur National Theatre Live Verwacht
National Theatre Live

Fleabag

The Guardian
Tickets do 15 jun
do 15 jun
19:30
vr 16 jun
19:30
za 17 jun
19:30
Kies een datum

Geschreven en uitgevoerd door Phoebe Waller-Bridge (Fleabag, Killing Eve) en geregisseerd door Vicky Jones, biedt Fleabag een hilarische blik op een soort-van-vrouw die haar-soort-van leven leidt. Deze film maakt onderdeel uit van het National Theatre Live programma.

Credits

Land
Verenigd Koninkrijk
Taal
Engels
Ondertitels
Engels
Regie
Vicky Jones
Cast
Phoebe Waller-Bridge

Storyline

Fleabag lijkt misschien oversekst, emotioneel ongefilterd en geobsedeerd door zichzelf, maar dat is slechts het topje van de ijsberg. Met familie en vriendschappen onder druk en een caviacafé dat worstelt om het hoofd boven water te houden, heeft Fleabag plotseling niets meer te verliezen. Het hilarische, bekroonde stuk dat de inspiratie vormde voor de populaire tv-serie Fleabag van de BBC, werd in 2019 live gefilmd op het podium in het Londense West End.

Meer National Theatre Live

The Crucible
Kunst en cultuur National Theatre Live

National Theatre Live

The Crucible

Duur: 188
Ondertitels: Engels
De Volkskrant

Een heksenjacht begint in Arthur Millers boeiende machtsparabel met Erin Doherty (The Crown) en Brendan Cowell (Yerma). Live opgenomen op het Olivier-podium in the National Theatre.

Hamlet
Kunst en cultuur National Theatre Live

National Theatre Live

Hamlet

Ondertitels: Engels

Benedict Cumberbatch (Sherlock, Doctor Strange) speelt de titelrol in Shakespeare’s grote tragedie. Terwijl een land zich bewapent voor oorlog, scheurt een gezin uit elkaar. Gedwongen om de dood van zijn vader te wreken, maar verlamd door de taak die voor hem ligt, gaat Hamlet tekeer tegen de onmogelijkheid van zijn hachelijke situatie, waarbij hij zowel zijn geestelijke gezondheid als de veiligheid van de staat bedreigt.

King Lear
Kunst en cultuur National Theatre Live

National Theatre Live

King Lear

Ondertitels: Engels

De productie van Chichester Festival Theatre kreeg vijf-sterren-recensies en verdiende daarmee zijn plekje op West End. Jonathan Munby regisseert deze ‘genuanceerde en krachtige’ (The Times) eigentijdse hervertelling van Shakespeares tedere, gewelddadige, ontroerende en schokkende toneelstuk. King Lear wordt ‘buitengewoon ontroerend vertolkt’ (The Independent) door Ian McKellen.

"Sexy, subversive … and sad"
The Guardian