Stadspas

Stadspasactie

Ga van 1 maart t/m 31 mei 2024 met je Stadspas voor €1,- naar de film in The Movies én ontvang 50% korting op koffie en thee aan de bar!

Geniet in één van onze vier luxe zalen van grote Hollywood kaskrakers en van bekroonde films uit Europa en de rest van de wereld.

Hoe werkt het?
Kijk op onze website voor ons filmaanbod en de meest actuele speeltijden. Reserveer vervolgens per e-mail via kassa@themovies.nl of telefonisch (dagelijks tussen 12:00 – 19:00 of in het weekend en tijdens vakanties tussen 10:00 – 20:00) via +31 97 01 02 86 000 je kaarten. Als je per e-mail reserveert, dan ontvang je een reserveringsbevestiging. Geserveerde kaarten kun je tot een halfuur voor aanvang van de voorstelling ophalen aan de kassa van The Movies.

Let op! Stadspaskaarten kunnen alleen worden afgehaald op vertoon van een geldige Stadspas.

Let op!! De actie is alleen geldig voor reguliere voorstellingen die plaatsvinden in de periode van 1 maart t/m 31 mei 2024.

Praktische informatie
The Movies bevindt zich aan de Haarlemmerdijk ter hoogte van het Haarlemmerplein. Op deze pagina vindt je informatie over de route en toegankelijkheid van The Movies.

Heb je verder nog vragen? Kijk eens bij onze Veelgestelde Vragen of neem contact op met de kassa via kassa@themovies.nl