Special
Krijg toegang tot gecureerd bonusmateriaal

Extra

-

Behind the scenes, interviews, video-essays en meer: maak je filmbezoek compleet met EXTRA! Je filmticket is de sleutel tot speciaal gecureerd bonusmateriaal van je favoriete films.

Zo werkt het

Bestel via onze website een ticket voor een film met het gele EXTRA-label. Er zijn twee soorten bonusmateriaal: de meeste items zijn al direct na aankoop van je ticket via je The Movies-account beschikbaar, sommige bevatten bijvoorbeeld spoilers en maken we pas beschikbaar na je filmbezoek. In beide gevallen kun je het materiaal bekijken door in te loggen op onze website en naar de filmpagina te gaan. Let op: het EXTRA-materiaal is alleen beschikbaar voor het e-mailadres waarmee je de tickets hebt gekocht.

Bestel je tickets aan de kassa? Laat je mailadres achter

Als je liever je tickets aan de kassa bestelt, zorg dan dat je je e-mailadres doorgeeft, zo kunnen we de tickets koppelen aan je account.

Vergeten om je mailadres achter te laten? Geen probleem! Tot uiterlijk vier dagen na aankoop van je ticket kun je onze kassa een mail sturen via kassa@themovies.nl om toegang te krijgen tot het EXTRA-materiaal. Vergeet dan niet het nummer van de barcode mee te sturen of een foto van je tickets.

Challengers
Special

Challengers

Duur: 132
Ondertitels: Nederlands
NRC

Challengers is de nieuwe film van regisseur Luca Guadagnino (Call Me By Your Name), met Zendaya in de rol van Tashi Duncan, een voormalige talentvolle tennisster die coach is geworden. Tashi’s leven komt op zijn kop te staan als haar man het op de tennisbaan moet opnemen tegen Patrick, zijn voormalig beste vriend en de ex van Tashi.

 • Kijkwijzer 12
 • Groftaalgebruik
 • Seks
Furiosa: A Mad Max Saga
Special

Furiosa: A Mad Max Saga

Duur: 148
Ondertitels: Nederlands
De Volkskrant

Anya Taylor-Joy en Chris Hemsworth vertolken de hoofdrollen in Furiosa: A Mad Max Saga van Academy Award-winnaar George Miller, het brein achter de baanbrekende Mad Max-films.

 • Kijkwijzer 16
 • Geweld
The Sweet East
Special

The Sweet East

Duur: 104
Ondertitels: Nederlands
De Volkskrant

Lilian, een rebelse scholiere in South Carolina, zou een kleinkind van Alice, Dorothy en Lolita in het Instagramtijdperk kunnen zijn, dwalend door een Wonderland geregeerd door de Wizard of Bros. Brutaal, onbevreesd en blind voor consequenties navigeert ze zowel het echte leven als sinistere fantastische ontmoetingen alsof het haar socialmediafeed is.

 • Kijkwijzer 16
 • Geweld
 • Groftaalgebruik
Hit Man
Special Comedy Richard Linklater

Hit Man

Duur: 115
Ondertitels: Nederlands
NRC

In Richard Linklater’s nieuwe film doet Gary Johnson (Glen Powell) zich namens de politie van New Orleans voor als huurmoordenaar. Gary is zéér begaafd in het schakelen tussen verschillende persoonlijkheden om voor iedereen de perfecte hit man te zijn. Hij komt in een lastige situatie terecht als hij gevoelens begint te ontwikkelen voor een van zijn potentiële klanten, de beeldschone Madison (Adria Arjona).

 • Kijkwijzer 12
 • Eng
 • Geweld
 • Groftaalgebruik

Met dank aan