Vacature – Servicemedewerker

Vacature Servicemedewerker

The Movies aan de Haarlemmerdijk is de oudste bioscoop van Amsterdam en een begrip voor Amsterdammers. Naast de monumentale zaal uit 1912 bestaat de bioscoop uit nog drie sfeervolle zalen, allen ingericht in een klassieke art-decostijl. In The Movies worden voornamelijk arthouse films, documentaires en de betere Hollywood-producties vertoond. De bioscoop zit nu in de laatste fase van een noodzakelijke verbouwing en verwacht begin 2023 de deuren weer te openen voor publiek.

We zijn per 1 februari op zoek naar Servicemedewerkers voor minimaal 16 uur per week.

Functie
Als servicemedewerker ben je verantwoordelijk voor de kaartverkoop en -controle, de bar en het café, en ben je het eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers. Het is dus belangrijk dat je een liefde hebt voor films en dat je het leuk vindt om verschillend soort werk te doen. We zoeken iemand die minimaal een jaar ervaring heeft met werken in een bioscoop of horeca. Het is verder belangrijk dat je enthousiast bent en dat je je als een perfecte host kunt presenteren aan ons publiek.

Je werkt bij ons minimaal 2 diensten per week, waarvan één in het weekend. Het is belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent en dat je een ruime beschikbaarheid hebt. De periode oktober tot en met februari is voor The Movies de drukste periode, in de lente- en zomermaanden is het wat rustiger.

Wij bieden
Een leuke en afwisselende baan in een jong en enthousiast team van ongeveer 30 medewerkers. Als medewerker kun je onbeperkt in The Movies (en de FilmHallen en de FilmKoepel) naar de film, ook organiseren we geregeld personeelsscreenings waarbij we samen de nieuwste films kijken en gezellig napraten.

Geïnteresseerd? Stuur dan snel je sollicitatiebrief en cv naar sollicitatie@themovies.nl o.v.v. vacature servicemedewerker.